Facebook at Work за комуникация между офисите
Популярната социална мрежа Facebook предлага на бизнеса новата си платформа за междуофисна комуникация Facebook At Work.

Facebook на работа има за цел да предостави на служителите нов начин за комуникиране помежду им с възможност за споделяне на новини, организиране на събития и разработване на документи. Платформата е създадена за ползване единствено в рамките на офиса - това дава възможност на служителите да обменят информацията си по сигурен и поверителен начин, напълно отделно от личните си Facebook профили.

В над 10 годишната си история сайта има 1350 милиона активни потребителя месечно. Facebook развива постоянно своята система, както например наскоро представи апликацията си Room, която дава възможност на потребителите да пишат анонимно едни с други във виртуални стаи, напомняйки за ранните години на интернет чата. Наскоро Facebook въведе нова, допълнителна функция към бизнес страниците - възможност за добавяне на бутони “Купи”. “Свържете се с нас” за да бъдат потребителите максимално улеснени.

"Ние ще продължим да се подготвяме за бъдещето, като инвестираме агресивно, свързвайки хората помежду им, разбирайки нуждите на света, както и в изграждането на следващото поколение компютърни платформи," казва Mark Zuckerberg.

За момента платформата е безплатна, като компанията си оставя вратичка в бъдеще за платена версия. Стартирайки междуофисната си платформа, Facebook започва пряко да се конкурира с някои от работещите вече подобни системи като: Convo, Basecamp, Yammer, Skype за бизнеса и  LinkedIn.

Приложението за смартфони и таблети в момента е достъпно за изтегляне, като бизнес акаунтите все още са ограничени за използване само от определени тестови  партньори. Официалното пускане на платформата  ще бъде през 2015.

За повече информация, посетете http://facebook.com/help/work.
seo plugin e-max.it
e-max.it: your social media marketing partner
Потребителски рейтинг: 5 / 5, 1 гласа