Facebook пуска своята нова апликация "Moments"
Социално-медийната компания Facebook официално представи - Moments, самостоятелно приложение , което групира снимки от телефона Ви, според времето, когато са били направени.
Използвайки технология за разпознаване на лица, приложението ще може да групира снимките, според приятелите Ви, които са на тях. От Facebook споделят, че приложението ще помогне на потребителите лично да синхронизират снимките си с избрани от тях приятели.

Ето как от Facebook описват приложението “Moments”: "Когато отидете на сватба или друго събитие, например, голяма част от хората правят снимки, които бързо искат да споделят със своите приятели, които са на тях, а апликацията им дава тази възможност по лесен и бърз начин.”
Ето как изглежда Moments на Facebook.
Новината за “Moments” се появява още през септември, като през август миналата година от Facebook пуснаха своята самостоятелна апликация Facebook Messenger. Приложението съществено улесни изпращането на съобщения, като го направи по-бързо и лесно. До ноември същата година Messenger достига 500 милиона активни потребители месечно.

Новата апликация ще е активна за всички потребители на Apple и Android устройства в САЩ, като своевременно ще достига и до други страни.

seo plugin e-max.it
e-max.it: your social media marketing partner
Потребителски рейтинг: 5 / 5, 1 гласа