Защо е важно сайта ни да е Mobile-Friendly преди 21 Април ?
Ако до момента сте отлагали въпроса с мобилна версия за Вашия уеб сайт, ето че настъпи времето да преосмислите решението си.

След огромното нарастване на използваемостта на мобилни устройства, от Google предприемат драстични промени в алгоритъма за класиране на своята търсачка. Новият алгоритъм дава преимущество и съответно по-добри позиции в резултатите на търсачката на сайтове с Responsive версия, адаптирана за смартфони, таблети и други мобилни устройства.

Като краен срок, собствениците да създадат мобилна версия на уеб сайтa си без да бъдат засегнати от промените е фиксирана датата 21 Април -  тогава Google ще наложи новите дефиниции.

Стандартните, настолни версии на сайтовете затрудняват преглеждането на съдържание, както и използването на функционалности от мобилни устройства. По този начин изисквате от посетителите си да увеличават/намалят всеки елемент във Вашият уеб сайт, за да могат да го достъпят и ползват, като това неминуемо води до затруднения от страна на клиента.

Мобилната версия оказва решаващо значение за начина, по който клиентите ще погледнат на Вашия бизнес.

Представяйки съдържанието си по удобен и лесен за навигация начин, ще оставите положително въздействие у посетителите си, като така те много по-лесно ще осъществят поръчка на продуктите или услугите, които предлагате.

Свържете се с нас, за да Ви помогнем с изграждането на мобилна версия на Вашия уеб сайт, преди Google да понижи неговите позиции.
seo plugin e-max.it
e-max.it: your social media marketing partner
Потребителски рейтинг: 5 / 5, 1 гласа