Google улеснява графика ни чрез услугата Timeful
С разпространението на смартфоните и обширните технологични решения, можем бързо, лесно и без усилия да се справим с натоварения график.

Услугите Gmail, Inbox, Calendar и Docs на Google ни помагат да организирамe ежедневието си, посредством списък със задачи, автоматично добавяне на събития в календара ни и други услуги.

Въпреки улесненията, които предлагат тези инструменти, ние продължавамe да сме затрупани от информация и ежедневни задачи.

Ето защо от Google добавят Timeful към своите услуги. Timeful е IOS приложение, което се синхронизира с Вашия календар и се самообучава, анализирайки данните и поведението Ви, помагайки Ви да  персонализирате календара си и оптимизирате времето си.

Придобиването на приложението позволява на Google да интегрира технологията Timeful и в останалите си продукти: Gmail, Calendar и Google Docs, за да ги направи още по-ефективни при организиране и планиране на събития.

Стартирала през юни миналата година, Timeful е основана от Йоав Шохам - сериен предприемач и експерт в бранша на изкуствения интелект, Дан Ариели - бележит поведенчески икономист и Якоб Банк - главен изпълнителен директор на компанията, както и докторант по компютърни науки в Станфорд. Компанията печели $ 7,000,000 от инвеститори, включително Caufield & Byers, Data Collective и A-Grade Investments на Аштън Къчър.

Екипът на Timeful  е изградил впечатляваща система, която  ще Ви помогне да организирате ежедневието си, посредством разпределяне на графика, разбирайки навиците и нуждите Ви. Можете да използвате Timeful за да Ви напомни за упражненията три пъти седмично, или че трябва да позвъните на банката следващия вторник, разпределяйки графика и приоритетите Ви.

В момента приложението е на разположение за IOS устройства, като екипа на Timeful работи върху миграцията на приложението и към Android OS.
seo plugin e-max.it
e-max.it: your social media marketing partner
Потребителски рейтинг: 5 / 5, 1 гласа